Logo AMPA

L’AMPA us és útil!

L’AMPA de l’escola municipal de música de Sant Joan de Vilatorrada és una entitat jurídica de ple dret, amb estatuts propis, que fa d’enllaç entre l’activitat docent i els nostres fills.

La nostra aportació és necessària i complementària per a fomentar un ambient agradable i de diàleg, imprescindible pel millor aprenentatge musical i la recerca de nous estímuls que ajudin a estimar i aprendre la música.

Aquests objectius s’aconsegueixen amb la participació en les activitats que l’AMPA realitza amb l’escola:

  • Patrocinem tallers específics per als més menuts i també els actes de la setmana cultural de l’escola.
  • Col·laborem en el finançament dels premis PÒDIUMS (concurs permanent de joves intèrprets de música de cambra), el concurs de composició adreçat als alumnes de l’escola i les master class.
  • Participem en l’organització dels concerts durant l’any, el concert de Nadal, la diada de Santa Cecília i la festa de final de curs. Proporcionem suport logístic i econòmic en totes aquestes activitats.
  • Promovem campanyes per a recaptar fons per a colònies i intercanvis musicals
  • Organitzem activitats de caire lúdic encaminades a proporcionar el millor clima de relació entre professors, alumnes i mares/pares.
  • Subvencionem l’adquisició d’equipament i material pedagògic per l’escola.

A més l’AMPA surt a compte. La petita quota anual es veu compensada per altres iniciatives de caire econòmic que poden ajudar sensiblement els nostres socis:

  • Comprem instruments que posem a lloguer. Això facilita que en un inici no s’hagi de fer una gran despesa quan encara no sabem si els nostres fills optaran definitivament per aquest instrument. Els pares socis de l’AMPA gaudeixen de quotes de lloguer bonificades i tenen preferència a l’hora de llogar instruments pels seus fills.
  • Facilitem el llibres a un preu especial pels associats a lAMPA, master class gratuïtes, i descomptes en les master class de cant i en altres activitats.

Com veieu, la vostra contribució a l’AMPA serveix de molt!!

Si encara no ho ets… fes-te’n soci/a!

Informació a secretaria o per correu de l’Escola