XXI Pòdiums de Música de Cambra

Dissabte passat dia 24 durant tot el dia, es van celebrar a l ‘Escola Municipal de Música Mas Sant Joan de Sant Joan de Vilatorrada, els Pòdiums, un concurs de música per a formacions joves que, en el cas dels de Cambra han arribat a la 21 edició, mentre que els Moderns iniciaven la seva singladura.
Al matí vam fer els Pòdiums de Música Clàssica amb la participació de 12 grups de cambra dividits en 3 categories segons edats. Hi va haver molta afluència de públic, i un altíssim nivell tant dels participants com del jurat que va valorar molt positivament l’event. Els guanyadors per categories van ser:
Categoria A premi ex aequo:
                -Duet format per Javier González Vicente (violí) i Quim Cornudella Calvo (piano)
                -Quintet de vent format per Jaume Castells Ascaso (flauta), Lluís Casanova Martínez (clarinet),                      Clara Canimas i Furcarà (fagot), Neus Enrich Piris (oboè) i Guillem Serra Llorens (trompa)
Categoria B:
                -Quintet de corda format per Jaume Guri Batlle (violí), Ana Sobrino Zamora (violí), Laura                              Peribañez Artero (violoncel), Agnès Ruiz Clarasó (viola) i Eugènia Guri Batlle (piano)
Categoria C:
                -Duet de Piano a 4 mans format per Maria Algarra Fernández i Anna Blaya Fernández. Cal                          remarcar que aquestes noies són alumnes de l’escola.

Una part del premi que rebran consisteix en un concert remunerat durant el Cicle de Tardor 2014, que es farà al Mas Sant Joan en els mesos d’octubre i novembre i al qual sou tots convidats.
Aquí teniu unes fotos dels premiats:

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *