Nou disseny

Hola, bon estiu! Com a les millors famílies aprofitem les vacances per fer reformes! ;) Ja veus, el bloc de l’escola ha canviat una mica! Estem preparant una pàgina web de l’escola totalment nova i amb moltes més possibilitats i novetats, però com que això porta força feina i encara trigarà una mica, de moment ampliem el bloc per poder oferir informacions més genèriques sobre l’escola (que fem, on som, etc.) especialment enfocades a la gent que encara no ens coneix. Segurament encara hi haurà alguns canvis durant els propers mesos, però de moment, què hi ha de nou o ha canviat?
  • El bloc de l’escola, amb totes les informacions sobre el que va passant, està a la pàgina “Bloc” de la barra de menú. És la pàgina per defecte i la primera que se’t mostra quan arribes. Al final de qualsevol d’aquests articles, pots deixar-nos els teus comentaris o connectar-te a diferents xarxes socials per fer córrer la informació i que pugui arribar a més gent. No t’estiguis de fer-ho! Ens interessa molt la teva opinió per poder millorar la nostra escola i també que les diferents activitats que duem a terme arribin a tanta gent com ens sigui possible. Ajuda’ns a fer-ne propaganda, com més gent vingui a les diferents activitats i en surti contenta, MILLOR!
  • La primera pestanya que apareix a la barra de menú, i que està per defecte en “Magazine”, serveix perquè puguis canviar la manera com es visualitzen les diferents entrades del bloc. Les altres pàgines de la barra del menú mostren diferents informacions generals sobre l’escola.
  • A la banda dreta de la pàgina, hi ha una franja negra, quan hi passis el ratolí per sobre t’apareixerà un menú des d’on podràs fer coses com:
  • Traduir la pàgina a qualsevol idioma. 
  • Subscriure’t a ella i no perdre’t ni una de les activitats o informacions. Tens dues maneres:
  • via email: rebràs còmodament qualsevol nova entrada que es publiqui a l’adreça de correu que ens deixis.

      … i més que aniran apareixent!

Gaudeix del nou disseny, esperem que t’agradi, el trobis còmode i et faci servei! 
Fes còrrer la veu, ajuda’ns a que arribi a molta gent, com més… MILLOR!
Bona música, bona escola, bon estiu!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *